DIENSTEN

Voor volgende diensten kan u bij ons terecht;

 

Maaien/zaaien van grasvelden, pleinen,...
Als u zelf de tijd niet vindt om u gras te maaien/zaaien dan kan u ons altijd contacteren via de site of per telefoon. Al onze gegevens vindt u op de contactpagina.

Back to top

Snoeien van hagen en bomen
Alle mogelijke vormen van bomen en hagen moeten met tijd en stond bijgesnoeid worden. Om dit te doen hebt u de nodige achtergrondinformatie nodig die Contractgarden u kan garanderen.

Back to top

Verzorging van bomen en planten en bemesting
Hebt u planten, bomen of struiken in uw tuin staan en u weet niet hoe ze te verzorgen? Wij zorgen er voor dat uw struikgewas de nodige verzorging krijgt. Ook zorgen wij voor de juiste bemesting.

Back to top

Verticuteren gazon
Is u groene gazon ook zo verstoord door mossen en dood gras? Wij zorgen er voor dat deze overbodige begroeiing verwijderd wordt uit uw gazon. Zo verkrijgt u een gazon die zo goed als nieuw oogt.

Back to top

Hakselen
Het snoeien brengt altijd snoeiafval met zich mee. Wij kunnen uw snoeiafval verhakselen voor u. Het hakselhout kan door ons worden afgevoerd of gebruikt worden in uw tuin als bodembedekker. Met het hakselhout kan u uw perken onkruidvrij houden en beschermen tegen uitdroging en koude.

Back to top

Leveren van boomschors
Wij leveren ook boomschors voor tussen uw aanplanting. Wanneer u een bodembedekker aanbrengt, kan er geen onkruid meer kiemen en is wieden overbodig. Ook voorkomt een laag schors een snelle bodemverdamping. Uw planten zullen dus langer frisgroen blijven. Tijdens de zomermaanden blijft de bodem koel wat zorgt voor een actievere groei bij uw planten. Tijdens de wintermaanden zijn de wortels beter beschermd tegen vorst.

Back to top

Bestrijden van onkruid & insecten
Het onkruid in uw tuin wordt net als de insecten door ons bestreden met de nodige producten. Aangezien een verkeerde dosis van een bepaald product schade kan aanrichten aan u gazon kan u altijd beroep doen op ons voor een behandeling.

Back to top

Algemene grondwerken
Wij doen ook allerhande lichte grondwerken, rooien bestaande bomen en struiken, voeren teelaarde aan en bemesten de grond.

Back to top